Kennisartikel Banner
Illustration

Postex heeft onlangs twee toepasbare functionaliteiten beschikbaar gesteld die hierbij een belangrijke rol spelen: taalvereenvoudiging en automatisch samenvatten. Deze technieken dragen bij aan een meer digitaal toegankelijke dienstverlening, zonder dat daar extra middelen voor nodig zijn.

Begrijpelijke communicatie is essentieel voor effectieve interacties met inwoners. De nieuwe Postex functionaliteit voor automatische taalvereenvoudiging maakt gebruik van geavanceerde AI-algoritmen om complexe teksten te herformuleren naar een meer toegankelijk niveau. Dit zorgt ervoor dat de boodschap helder overkomt bij een breed publiek, ongeacht hun taalvaardigheid of achtergrond.

Deze technologie analyseert de tekst op zinsbouw, woordkeuze en leesbaarheid. Vervolgens past het de inhoud aan naar een vooraf ingesteld taalniveau, zonder de kernboodschap te verliezen. Het resultaat? Duidelijkere communicatie die leidt tot betere relaties en minder misverstanden. Dit is vooral waardevol voor inwoners die laaggeletterd zijn, een andere moedertaal hebben of cognitieve beperkingen hebben.

Snel de kern van een bericht begrijpen is cruciaal in de huidige informatieovervloed. om documenten en berichten te analyseren en de belangrijkste actiepunten te extraheren.

Het platform identificeert niet alleen de hoofdpunten, maar categoriseert ze ook op basis van urgentie en type actie. Hierdoor kunnen ontvangers snel prioriteiten stellen en efficiënt reageren op inkomende communicatie. Dit resulteert in efficiëntere leeservaringen, waarbij complexe informatie overzichtelijk wordt en cruciale elementen snel vindbaar zijn.

Deze AI-gestuurde features vertegenwoordigen een significante stap voorwaarts in digitale klantcommunicatie. Deze technologieën helpen bij het verbeteren van de communicatie met een diverse groep inwoners, verkorten de responstijd op vragen en zorgen voor minder miscommunicatie, wat uiteindelijk leidt tot een hogere tevredenheid onder inwoners.

Taalvereenvoudiging en automatisch samenvatten zijn krachtige AI-hulpmiddelen die de toegankelijkheid en dienstverlening verbeteren. Ze maken informatie begrijpelijk en overzichtelijk voor een breed publiek, zonder extra kosten of mankracht. Door deze technologieën te omarmen, kunnen gemeenten en andere overheidsinstellingen hun communicatie met inwoners verder verbeteren. De integratie van AI in . Door complexe informatie automatisch te vereenvoudigen en alle communicatie en acties met inwoners centraal vast te leggen, stelt het Postex-platform organisaties in staat om efficiënter te werken en informatie digitaal toegankelijk te maken voor alle inwoners.

Aan de slag met Postex

Benieuwd wat voor resultaten Postex kan realiseren voor uw organisatie? Plan een demo met een van onze experts.

Illustration