Kennisartikel Banner
Illustration

Centraal in de beveiligingsstrategie van Postex staat de implementatie van de volledige ISO 27001-standaard. Deze internationaal erkende norm stelt strenge eisen aan het informatieveiligheidsmanagementsysteem van organisaties. Door te voldoen aan deze hoogwaardige beveiligingsstandaard demonstreert Postex haar toewijding aan de bescherming van gegevens, waarbij ze zich volledig inzet om alle informatie vertrouwelijk, integer en veilig te behandelen binnen de systemen. Daarnaast wordt strikt voldaan aan de meest recente wet- en regelgeving op het gebied van informatiebeveiliging.

Om de betrouwbaarheid van de dienstverlening verder te onderstrepen, ondergaat Postex jaarlijks een ISAE 3402 Type II audit. Deze internationaal erkende standaard voor assurance-rapportage biedt klanten en partners van Postex een gedetailleerd inzicht in de opgestelde beheersmaatregelen van de organisatie. De Type II verklaring gaat verder dan een momentopname en beoordeelt de effectiviteit van deze maatregelen doorlopend.

Transparantie is een kernwaarde voor Postex. Het streven is om klanten voortdurend op de hoogte te houden van beveiligingsmaatregelen en compliance-inspanningen. Rapporten en bevindingen worden beschikbaar gesteld aan de compliance-verantwoordelijken aan de klantzijde. Daarnaast worden klanten actief betrokken bij de beveiligingsstrategie van het platform.

Niels van Ewijk, Compliance & Security Officer bij Postex, zegt hierover: “de klanten van Postex spelen een actieve rol in zowel de naleving als de voortdurende verbetering van ons beveiligingsraamwerk. Hun betrokkenheid zorgt ervoor dat het platform niet alleen aan hun specifieke eisen voldoet, maar ook voortdurend wordt aangepast om de nieuwste beveiligingsrisico’s te beheersen.”

Deze aanpak benadrukt het commitment van Postex aan compliance en veiligheid, en biedt een solide basis voor bedrijven die zoeken naar een betrouwbare partner voor digitale cloudcommunicatie.

In een wereld waar gegevensbeveiliging van cruciaal belang is, werkt Postex continu aan het bieden van de zekerheid die bedrijven nodig hebben om vol vertrouwen te kunnen groeien en innoveren. Door de combinatie van de ISO 27001 certificering, een doorlopend geaudit control framework, en de jaarlijkse ISAE 3402 Type II verklaring, positioneert Postex zich als een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid, compliance en continuïteit in de digitale communicatiediensten.

Download de Postex Platform whitepaper

Laat uw gegevens achter en ontvang de Postex whitepaper in uw mailbox.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het Postex Platform? Ontvang de Postex whitepaper in uw mailbox.

  • Whitepaper downloaden

Illustration